Yalçın Delikan Anaokulu
MimarSinan Şirintepe Mah. Ahmet Sungur Sokak No40/A Mimsin Melikgazi/ KAYSERİ

VİZYON

Kendisiyle barışık ve özgüven sahibi, Kendini ifade edebilen, Arkadaşlarıyla işbirliği içinde olan, Başkalarının haklarına saygı gösteren, Araştıran, merak eden, soru soran ve tahminlerde bulunan, Hayal gücü gelişmiş, yaratıcı düşünceye sahip, Estetik duyguları gelişmiş, Kişisel bakımına ve beslenmesine özen gösteren BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.

MİSYON

Anaokulu olarak 48-72 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlamak, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi değerleri kazandırmak, Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

7.30 ila 17.00

Malatya yolu üzeri mimsin kooperatifi içerisinde