KADROMUZ

Özal AKDENİZ - Okul Müdürü

Niğde İlinin Bor ilçesine bağlı Kılavuz Köyünde  1985 yılında  doğdum. İlkokulu Kılavuz Köyünde okuduktan sonra, Ortaokul ve liseyi Karaman´da okudum. 2009 yıllında Muğla Üniversitesinden mezun olduktan sonra 2009 Yılı Eylül  ayında Ordu Akkuş´ta bulunan Akkuş Anaokulundaki görevime başladım. Burada 1 yıl ogretmenlik, 3 senede okul Müdürlüğü yaptıktan sonra,  2014 yılında Kayseri´deki Ahmet Soykan Anaokuluna atandım. 2016 Yılının Eylül  ayında Milli Eğitim Bakanlığının  açtığı  Yurtdışı  Öğretmenlik  sınavını kazandım ve  2016-2021 yılları arasında Romanya Kemal Atatürk Ulusal Kolejinde 5 yıl Yurtdışı  görevde bulundum. 2021 yılı Eylül ayında Melikgazi Vilayetler Hizmet Birliği Anaokuluna Müdür Yardımcısı olarak atandım ve  2 yıl burada çalıştıktan sonra Yalçın Delikan Anaokuluna, 13 Kasım 2023 tarihinden itibaren Okul Müdürü olarak atandım. Evli ve 2 Çocuk  babasıyım. Orta düzeyde  Romence´m vardır.